Referanser

Eiendomshuset Malling & Co bruker Elektriker1

Eiendomshuset Malling & Co, forvalter næringseiendommer over hele Oslo. Når det dukker opp ett problem, er det Kristoffer Gulbrandsen i Elektriker1 Romerike de ringer til.

Når noe oppstår og vi trenger en elektriker på noen av våre eiendommer, bruker vi Kristoffer. Han er en lojal og oppegående type, forteller Marius Kristiansen i Malling & Co.

Malling & Co har alt av drift og vedlikehold på sine eiendommer, derfor dukker det stadig opp et behov for elektriker som kan ta seg av alle typer elektrotjenester.

Samarbeidet med Kristoffer er utrolig bra. Han er en veldig blid, oppegående og lojal person, som har stor kunnskap i det han driver med. En person som alltid svarer på telefonen og fikser opp i ting når vi har behov for han. Det beste er at når man ringer Kristoffer så trenger man ikke tenkte mer over problemet, for man vet at det blir løst, avslutter Kristiansen.

 

Brødr. Sunde AS har Elektriker1 med i vaktordningen

Brødr. Sunde AS er skandinavias ledende tilbyder av ekspanderbar polystyren og ferdigprodukter av ekspandert polystyren, også kalt Isopor og Sundolitt.

 

Karl Martin Sagstuen er produksjonssjef for avdelingen på Skedsmo, og forteller at de har brukt Jimmy til elektrisk arbeid på bygg og maskiner siden 2002.

 

Produksjonsanlegget på Skedsmo er i produksjon 24/7, og Jimmy er fast med i vaktordningen.

 

Han rykker ut med en gang, og kjenner oss godt etter å ha jobbet med oss i mange år.

 

Brødr. Sunde AS, bruker Elektriker1 som industrielektriker. I hovedsak jobber de med vedlikehold, utbedringer og nyinstallasjoner. Også til bygging av husmasser og feilsøking og

reparasjon på maskiner.

Jimmy er flink til å stille opp, og vi kan absolutt anbefale han videre, avslutter Sagstuen.

 

Sertifikater

Samarbeidspartnere