Privat

Privatpersoner

Bygger du hus eller har du planer om å rehabilitere en eldre privatbolig? Våre el-montører kan hjelpe deg med å utføre store og små elektriske oppdrag, til dagens standard.

 

Elektroinstallasjon i privatboliger

Våre fagarbeidere har relevant fagbrev fra elektrofaget og erfaring fra ulike oppdrag. Dette gjør oss rustet til å ta for oss elektroniske arbeidsoppgaver tilknyttet bygg og vedlikehold av det elektriske anlegg.

 

Installasjon av nytt sikringsskap

Om du så skal bygge nytt hus eller rehabilitere en gammel bolig, vil det være nødvendig med et elektrisk anlegg med god kapasitet, dimensjonert for moderne bruk. Gamle sikringsskap kan føre til brannfare grunnet overforbruk, og det vil være gunstig å bytte ut disse før en eventuell farlig situasjon skulle oppstå. Vi bistår deg gjerne med oppsett av nytt elektrisk anlegg med automatsikringer, slik at dere kan få en tryggere hverdag.

 

Installasjon av elektrisk anlegg på kjøkkenet og bad

Jording av kjøkken og bad er inkludert i alle hus bygget etter 1998, og det skal selv i gamle hus være lagt til rette for jord i kjøkken og bad. Det kan være alvorlig hvis det identifiseres en blanding av ikke-jordet og jordet stikkontakt, og vi anbefaler at dere tar kontakt slik at problemet kan utbedres. Vi kan også bistå ved el-installasjon for nye privatboliger.

 

Installasjon av smarthusløsninger og trådløse styringssystemer

Smarthus er en løsning som passer for deg som ønsker å installere styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og andre tekniske løsninger i boligen. Du velger selv om du ønsker styringssystemer som kontrolleres med kontrollpanel, fjernkontroll eller mobiltelefon. Våre kompetente elektrikere utfører installasjonen av smarthus på en rask og effektiv måte, slik at du fort kan nyte en energieffektiv bolig som kan spare deg for energiforbruk.

Sertifikater

Samarbeidspartnere