Næringseiendommer

El-installasjon i næringseiendommer

Som bedrift er det viktig å kunne være en del av den elektroniske utviklingen. Endringene skjer stadig, og det vil være behov for å kunne bytte ut elektriske installasjoner underveis. Uansett om du driver en butikk, et IT-firma eller har andre ønsker og krav til det elektriske.

 

Butikkinstallasjon

Strøm og lys er noe av det vi kan installere for deg som driver butikkvirksomhet. Dere er selv med i prosessen, og vi kan komme med råd før og underveis i prosessen om også dette er ønskelig. Les gjerne mer om elektroinstallasjon for butikker på denne siden.

 

Elektroinstallasjon for kontorbygg

Om du som bedrift skal rehabilitere arbeidsplassen eller flytte inn i nye lokaler, vil vi være behjelpelig med installasjon av nødvendig elektronisk utstyr. Vi bytter kontakter, oppgraderer og montere lamper og legge varmekabler. Du velger selv styringssystemet som passer for deg, alt fra av-på-brytere til PLS-styring.

 

Installasjon av tele, data og fiber

Vi kan også levere og sette opp tele- og nettverksløsninger, skreddersydd til dine behov. Et profesjonelt utstyr og utført montering, legger til rette for montering av et optimalt anlegg, med god oversikt og tilgjengelighet.

Sertifikater

Samarbeidspartnere