Industri

Elektriker for industri

Har du behov for bistand med installasjon i større eller mindre produksjonsbedrifter, industribygg og så videre? Elektriker1 Romerike AS har kompetente montører til oppsett av nye eller til eksisterende anlegg. Feilsøking og reparasjoner.

 

Installasjon, vedlikehold og service for industri

Vi kan levere alt fra stikkontakter til større installasjon av anlegg i bolig eller industribygg. Våre medarbeidere har erfaring og kompetanse fra ulike industrikunder, og utfører alle oppdrag som inkluderer installasjon, vedlikehold eller service, for industri og næringsbygg. Vi kan blant annet hjelper dere med:

  • Brannvarsling
  • Datanettverk
  • Elektriske tavler og fordelinger
  • Elektroinstallasjon, feilsøking og reparasjon
  • Kontrollavtaler/internkontroll
  • Nødlys
  • Termografering

Under prosjektet ønsker vi å ha et tett samarbeid med deg som kunde, hvor vi kan ta ansvar for deler eller hele prosessen fra planlegging til fullføring av anlegget. Vi leverer tekniske løsninger, i tråd med myndighetenes krav, for energibesparelse, effektivitet og komfort.

 

Døgnåpen vaktavtale for bedrifter

Vi har vaktavtalte med bedrifter som har særdeles behov for å være i operativ tilstand, 24 timer i døgnet. Har du vaktavtale for oss kan du ringe etter arbeidstid, på kvelden, natten og i helger. Dette er spesielt relevant for kunder som har virksomhet utenfor normale arbeidstider, som Steen og Strøm og Sundolitt. Hvis problemer oppstår på kveld, natt eller helg kommer vi så fort det lar seg gjøre.

 

Årlig internkontroll – vi sjekker ditt elektriske anlegg

Som bedrift har dere ansvaret for at det elektriske anlegget er i operativ tilstand, uten fare for alvorlige skader på mennesker og eiendom. Vi kommer gjerne og sjekker ditt elektriske anlegg, og gir dere tryggheten dere trenger. Gode sikkerhetsrutiner kan forhindre eventuelle forsinkelser eller stans i bedriften på et senere tidspunkt, samt besparelser av potensielle reparasjonsskader. Etter gjennomført internkontroll får dere dokumentasjonen dere trenger.

 

Vår elektrokompetanse – din trygghet

Vi sørger for en pålitelig installasjon av elektroløsninger, gjort av våre fagarbeidere. Høy kompetanse og kjennskap til ulike industriprosesser gjør at vi kan optimalisere løsninger innen ulike bransjer. Spør oss gjerne om råd før eller under prosjektet, slik at vi kan komme frem til en tiltenkt og god løsning.

Sertifikater

Samarbeidspartnere