Elektroinstallasjoner

Elektroinstallasjon i Stor-Oslo

Vi kan gjennomføre elektroinstallasjoner i alle typer hus og næringsbygg i Stor-Oslo. Våre elektromontører utfører installasjon av lysutstyr, styringssystemer, varmesystemer og ventilasjonssystemer. Vi kan også ta på oss andre oppdrag som krever høy kompetanse innen elektrofeltet.

 

Installasjon av belysning

Skal det bygges ny bolig eller næringsbygg, eller friske opp et gammelt bygg med moderne belysning? Med riktig belysning kan du få et bedre uttrykk på boligen, eller et bedre arbeidsmiljø for arbeidstakerne. Vi hjelper dere med å finne gode løsninger på belysning, som kan føre til 15 til 20 prosent reduksjon av el-forbruket. En langsiktig løsning med andre ord.

 

Installasjon av gulvvarme

Å ha tilgang på gode varmekilder kan være avgjørende for følelsen av komfort i boligen eller næringsbygget. Du velger selv hvilken varmekilde som passer best for deg og ditt formål. Våre medarbeidere har kompetanse innenfor ulike løsninger, og bistår deg om det er snakk om installasjon av gulvvarme. Vi har også mulighet til å installere andre varmekilder.

 

Installasjon av smarthusløsning

Har du et ønske om en teknisk bolig, med enkle kontrollmuligheter via mobiltelefon, Internett eller fjernkontroll? Våre fagfolk hjelper deg med å installere styringssystemer for varme, ventilasjon, lys og andre tekniske muligheter. Vi gir deg gjerne råd om hvordan du best kan velge ut løsninger og hvordan du bør benytte løsningen optimalt.

 

Elektromontør til privatbolig og næringsbygg

Vi har bred kompetanse på feltet, hvor vi har jobbet med ulike utgangspunkt i privatbolig, næringsbygg, butikker og industri. Dette gir oss et oversiktlig bilde, samtidig som våre medarbeidere har kompetanse på tvers av ulike løsninger, nybygg som rehabilitering. Vi kan godt hjelpe deg med gode råd, og ved valg av løsninger som passer til din bolig.

Sertifikater

Samarbeidspartnere